понедельник, 23 февраля 2015 г.




 Кожному із нас хотілось би докорінно дізнатись минуле своєї родини, своїх предків, і в такому випадку найбільш підходящим виявляється саме генеалогічне дерево... що ж воно таке?
Генеалогічне дерево - родовідне древо— фрагмент  зі списком нащадків, на якому розмішені носії одного і того ж прізвища та їхнє подружжя, та в якому суворо дотримується таке правило, наприклад: зміна прізвища, усиновлення (або удочеріння), іноземне юридичне ім'я фізичної особи і т. д., не завжди можливе.
Генеалогічне дерево в порівнянні з родовим списком переважає більшою наочністю, а також збільшенням сім'ї. Основний недолік в тому, що місцезнаходження досліджень в доповненнях і розширеннях лише вставляється. Навіть з використанням електронних засобів масової інформації, виникають масові проблеми форматування, які можна вирішити без особливих зусиль, тільки повернувшись до баз даних та віртуального перерахунку результатів таблиці — але це, в принципі, в свою чергу, означає не більше, ніж запам'ятовування списку.
Ось тому я пропоную провести цей тренінг. як дозволить нам розкрити більше інформації про себе і свою родину!

Комментариев нет:

Отправить комментарий